Objavljeno: 28. 10. 2016. , Ažurirano: 31. 10. 2016.

Velik dio mikro i malih poduzetnika svoj proizvod i/ili uslugu ne predstavlja putem vlastite internetske stranice jer u tom procesu postoji nekoliko prepreka koje ih koče, a to su uglavnom nedostatak sredstava za operativno poslovanje, nedostatak komunikacijske strategije ili nedovoljno poznavanje prodajnih i promocijskih kanala.

Upravo je zbog toga Županijska komora Dubrovnik, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, pokrenula projekt WebPoSt koji već petu godinu povezuje akademsku zajednicu i gospodarstvenike.

U projektu sudjeluju studenti s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će za ocjenu izrađivati internetske stranice, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti stranicu bez naknade za dizajn. Ako bude više prijavljenih nego studenata, prednost imaju članice HGK.

Uz Županijsku komoru Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku, partner u ovom projektu je i Dubrovačko-neretvanska županija koja će osigurati nagrade najboljim studentima.

Prijaviti se možete najkasnije do 10. studenoga, slanjem popunjene prijavnice, koju vam dostavljamo u prilogu, na elektroničku adresu ntrojanovic@hgk.hr ili na faks 020/312-096.