Vrijeme održavanja: 07.10.2016. - 09.10.2016.

Objavljeno: 10. 10. 2016. , Ažurirano: 11. 10. 2016.

Osječki sajam d. o. o., pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka te u suradnji sa Županijskom komorom Osijek, Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije i Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije, organizirao je u Osijeku od 7. do 9. listopada devetnaesti Osječki jesenski sajam.

Na sajmu su se, posredstvom Županijske komore Virovitica, na zajedničkom izložbenom prostoru HGK, predstavila tri izlagača: Dubra Suhopolje – anatomske papuče, Pčelarstvo Balint Virovitica – med i pčelinji proizvodi i Špoljar Davor Terezino Polje – hladno prešano, zatim nerafinirano bučino ulje te ulje za salatu i bučine koštice.

IMG_0822.JPG

Izlagači iz Virovitičko-podravske županije na dosadašnjim su nastupima, a tako i na ovogodišnjemu Osječkom jesenskom sajmu, imali dobre rezultate izravne prodaje i ugovorenih poslova. Izložbeni prostor Županijske komore Virovitica posjetili su, uz brojne posjetitelje, i predstavnici političkog i gospodarskog života Osijeka i Osječko-baranjske županije.