Vrijeme održavanja: 10.07.2020.

Objavljeno: 02. 07. 2020. , Ažurirano: 02. 07. 2020.

Strukovna grupa posrednika u prometu nekretnina HGK – Županijske komore Dubrovnik održat će izbornu sjednicu u petak, 10. srpnja, u 10 sati u Županijskoj komori Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6.

Pozivamo sve zainteresirane da kandidaturu za funkciju predsjednika te zamjenika predsjednika Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina unesu u obrazac na ovoj POVEZNICI, najkasnije do četvrtka, 9. srpnja, u 14 sati.

Pravo glasa na sjednici ima svaki ovlašteni predstavnik članice Hrvatske gospodarske komore iz djelatnosti poslovanja nekretnina s područja Dubrovačko-neretvanske županije. U slučaju da ovlašteni predstavnik nije u mogućnosti prisustvovati, može opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. 

Potpisanu punomoć potrebno je poslati na e-mail: hgkdu@hgk.hr  najkasnije do četvrtka, 9. srpnja, u 14 sati. 

Poziv za sjednicu, obrazac punomoći i Poslovnik Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina nalaze se u Pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Dolazak na sjednicu obvezno je potvrditi najkasnije do četvrtka, 9. srpnja, do kraja radnog dana putem online obrasca u nastavku.
Za sve dodatne informacije kontakt-osoba u ŽK Dubrovnik je Nikolina Čović (tel.: 020/312-090, e-mail: ncovic@hgk.hr).