Izaslanstvo RH na Međunarodnomu gospodarskom forumu u Sankt Peterburgu

HGK
Luka Burilović, Martina Dalić i Želimir Kramarić

Izaslanstvo Republike Hrvatske, predvođeno potpredsjednicom Vlade i ministricom gospodarstva, poduzetništva i obrta Martinom Dalić i predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Lukom Burilovićem, sudjeluje na Međunarodnomu gospodarskom forumu u Sankt Peterburgu 1. i 2. lipnja.

"Forum u Sankt Peterburgu platforma je za komunikaciju među gospodarstvenicima, za poslovne susrete na najvišoj razini koji mogu utjecati na gospodarske promjene na globalnoj razini, a i za razmjenu iskustava i know-howa", rekao je predsjednik HGK Luka Burilović.

Gospodarski je forum u Sankt Peterburgu događaj od svjetskog značaja za razvoj gospodarskih i poslovnih odnosa među svim zemljama. Tijekom dvadeset godina rada postao je vodeća svjetska platforma za sva važna svjetska gospodarska pitanja koja razmatraju odnose na svjetskim tržištima, u korelaciji s Rusijom i općenito. Na posljednjemu Gospodarskom forumu, u 2016. godini, sudjelovalo je više od 12.000 sudionika iz 133 zemalja, među kojima su predstavnici vlada, menadžeri velikih kompanija, ekonomski stručnjaci, znanstveni radnici i predstavnici medija.

Tijekom radnog posjeta, predsjednik Burilović i potpredsjednik za međunarodne poslove Želimir Kramarić održat će sastanak s predstavnicima Trgovinsko-industrijske komore Sankt Peterburga s kojima će potpisati Sporazum o suradnji.

Kontakti

  • Sektor za međunarodne poslove i EU Tel: +3851 4828 382 Email: eoi@hgk.hr