Objavljeno: 14. 02. 2020. , Ažurirano: 14. 02. 2020.


Županijska komora Osijek u suradnji s tvrtkom Lotusmedia d.o.o. organizira interaktivnu vizualnu radionicu maksimalnog otkrivanja potencijala u izazovnim situacijama u poslu i u životu koja će se održati u utorak, 3. ožujka, od 12 do 15:30 sati u HGK – Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Kroz trosatnu Points of You (PoY) radionicu s kreativnim coaching alatima za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja otkrivamo što nam krade energiju i s kojim potencijalima u sebi ćemo ostvariti kvalitetnije odnose i bolje rezultate u poslu i u životu.

Radionica je namijenjena direktorima i menadžerima u malim i srednjim tvrtkama koji žele povećati efikasnost i učinkovitost u svom timu, voditeljima u državnim i javnim ustanovama, startupovima, studentima viših godina studija i svima koji žele otkriti svoj stvarni potencijal te ostvariti željene rezultate u životu i poslu i biti agenti pozitivnih promjena.

Na radionici ćete otkriti kako okolina utječe na vas, s kojim uvjerenjima djelujete, koristite li puni potencijal ili pak trošite previše energije nepotrebno, preopterećeni ste obavezama, fokusirani na probleme umjesto na ciljeve, a stres i strah su sastavni dijelovi svakog projekta kojeg pokrećete. Na osnovi dobivenih uvida moći ćete poduzeti konkretni akcijski plan i odrediti što možete efikasnije učiniti vi, a što učinkovitije vaš tim.

Voditelj radionice je Mara Majstorović, certificirani NLP coach i POY praktičar, s akreditacijama međunarodnih udruga INHNLP i ABNLP. Kao članica Hrvatske udruge za Coaching i mreže trenera i savjetnika za organizacijski razvoj pomaže individualno i organizacijski u razvoju svjesnosti i vodstva te vođenju individualaca i organizacije kroz procese transformacije. Certificirani je praktičar drugog nivoa L2 za rad za sa Points of You® alatima i aktivno radi kao trener, moderator i voditeljica vlastitih programa, treninga i radionica. 

Više informacija o radionici nalazi se na stranici Lotusmedia.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 350 kuna (PDV uračunat u cijenu). Po isteku roka prijave, podatke za uplatu dobit ćete e-mailom od tvrtke Lotusmedia.

Prijaviti se možete putem obrasca u nastavku. Rok za prijavu je 28. veljače do 15 sati .

Polaznici radionice će dobiti Pozitivan planer za vidljiv rezultat kao alat za akcijski plan i praćenje rezultata.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.
Izvor: Lotusmedia