Održan 27. HBOR-ov Info-dan u ŽK Slavonski Brod

ŽK Slavonski Brod
Vrijeme održavanja: 14.02.2017.

U Županijskoj komori Slavonski Brod, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) održala je u utorak, 14. veljače, 27. Info-dan. S ciljem što bolje informiranosti poduzetnika o kreditnim programima koje provodi Hrvatska banka za obnovu i razvitak, voditelj Područnog ureda za Slavoniju i Baranju – sektor kreditiranja Boris Čagalj individualno je razgovarao s poduzetnicima zainteresiranima za uporabu HBOR-ovih programa.

Na razgovorima su sudjelovali predstavnici iz sedam tvrtki i dvaju obrta koji se bave djelatnostima: trgovina na malo motornim gorivima i mazivima u specijaliziranim prodavaonicama, djelatnosti šljunčara i pješčara, vađenja gline i kaolina, trgovina na veliko željeznom robom, instalacijski materijal i oprema za vodovod i grijanje, nespecijalizirane trgovine na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima, posredovanje u trgovini tekstilom, odjećom, krznom, obućom i kožnim proizvodima, tiskanje, proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, prijevoz i usluge.

Zbog iskazanog interesa i zadovoljstva poduzetnika organizacijom ovakvih susreta, s njima će se nastaviti i u narednim mjesecima.

Kontakti

  • Maja Balen Mušija stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mbalen@hgk.hr