Izvor: HGK

1. konferencija o trgovini: Trgovina budućnosti - Digitalno doba trgovine


Objavljeno: 04. 07. 2019. , Ažurirano: 23. 09. 2019.


U organizaciji Sektora za trgovinu Hrvatske gospodarske komore, u Vodicama će se 30. rujna i 1. listopada 2019. održavati prva konferencija o trgovini: Trgovina budućnosti - Digitalno doba trgovine. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Riječ je o prvoj konferenciji trgovine koja ima za cilj ići ukorak s vremenom svojim temama, predavačima i načinom rada onako kako odgovara aktualnim potrebama hrvatske trgovine.

Na konferenciji će se analizirati stanje i trendovi ukupnog sektora FMCG (fast mooving consumer goodsu Europi i Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na nove trendove digitalnog marketinga i društvenih mreža, omnichanell strategije budućnosti, prodajnog mjesta kao važnog doživljaja kupnje i niz drugih aktualnih tema.

Sudionicima će motivacijski govor održati vodeći svjetski edukator i astronom Korado Korlević iz Zvjezdarnice Višnjan.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Program konferencije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici, gdje možete pronaći i upute za smještaj i rezervaciju hotela.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti te se veselimo vašemu dolasku!