Izlagači iz Karlovačke županije na jubilarnoj akciji Kupujmo hrvatsko u Zagrebu

HGK
Predsjednik ŽK Karlovac na akciji Kupujmo hrvatsko daje izjavu za TV 4 rijeke

U četvrtak, 21. rujna u 11 sati na glavnom zagrebačkom trgu svečano je otvorena najuspješnija nacionalna akcija Kupujmo hrvatsko koja je doživjela svoj 20. rođendan.

Akciju je otvorio predsjednik Luka Burilović, a izlagače i sugrađane pozdravio je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Među uzvanicima bio je i predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman koji je tu prigodu iskoristio da obiđe izlagače i uvjeri se u bogatu, raznovrsnu i kvalitetnu ponudu hrvatskih proizvoda. Najduže se zadržao kod izlagača iz Karlovačke županije od kojih su neki, poput obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Lovro Krnić sudionici akcije od samih početaka , točnije od 1997. godine. Svi su oni izrazili svoje zadovoljstvo uspješnom organizacijom akcije.

Predsjednik Kuzman dao je i izjavu za lokalnu televizijsku kuću TV „4 rijeke“. Naglasio je koliko je komorska akcija doprinjela razvoju svijesti kod potrošača, razvoju hrvatskih tvrtki, promociji hrvatskih proizvoda. Istaknuo je i ogromnu afirmaciju brojnih obiteljskih gospodarstava kroz proteklih dvadeset godina.

Na kraju je pozvao i stanovnike Karlovačke županije da dođu do Trga bana Jelačića u Zagrebu i po povoljnim cijenama kupe neke od izvorno hrvatskih proizvoda za svoja domaćinstva.