Objavljeno: 21. 03. 2018. , Ažurirano: 02. 05. 2018.


Poziv za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Kalinjingrad

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s upravom grada Kalinjingrada, u Ruskoj Federaciji, te uz podršku počasnog konzula RH u Ruskoj Federaciji Stefana Vlahovića planira organizaciju posjeta hrvatskoga gospodarskog izaslanstva ovom ruskom gradu od 14. do 16. lipnja.

Za vrijeme posjeta Kalinjingradu planirani su poslovni razgovori s ruskim gospodarstvenicima i predstavnicima institucija tog ruskog grada, a planira se i organiziranje promocije hrvatske turističke i eno-gastro ponude.

U istom se razdoblju u Ruskoj Federaciji održava Svjetsko nogometno prvenstvo, a hrvatska nogometna reprezentacija svoju prvu utakmicu protiv Nigerije igra upravo u Kalinjingradu, 16. lipnja. HGK je zato dogovorila i suradnju s turističkom agencijom Ban Tours, kao ugovornim partnerom Fife, u vezi s mogućnošću kupnje ulaznica za utakmicu Hrvatska – Nigerija.

Ispituje se i mogućnost organizacije čarterskog leta i smještaja za hrvatsko gospodarsko izaslanstvo.

Prijaviti se za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Kalinjingrad možete popunjavanjem online upitnika u nastavku.

Nakon prikupljenog interesa hrvatskih tvrtki, popis ćemo poslati ruskoj strani koja će prema vašim iskazanim interesima tražiti partnere za poslovne razgovore i sudjelovanje na predstavljanju hrvatske turističke i gastro-eno ponude u Kalinjingradu.

Za dodatne informacije kontakt-osoba je viša stručna savjetnica Suzana Knežević, tel.: 01-4561-508, e-mail: sknezevic@hgk.hr.