Objavljeno: 23. 08. 2016. , Ažurirano: 09. 09. 2016.

Hrvatski zbor nutricionista, Udruga nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma organiziraju u Zagrebu, od 6. do 8. studenog, treći Međunarodni kongres nutricionista. Pokrovitelji su HGK, Grad Zagreb i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Osnovni je cilj pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja kako bi zajedničkim naporima pokušali djelovati na svijest građana o pravilnoj prehrani, zdravom načinu života i kulturi življenja.

Na Međunarodnom kongresu nutricionista sudjelovat će brojni stručnjaci s područja znanosti o prehrani, medicine, agronomije, gastroenologije , farmacije, biokemije, psihologije i kineziologije iz Hrvatske i inozemstva.

Kongres će sadržavati niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci predstaviti najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanošću, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Sve dodatne informacije možete saznati na POVEZNICI.