Vrijeme održavanja: 14.02.2019.

Objavljeno: 14. 01. 2019. , Ažurirano: 16. 01. 2019.

Hrvatska gospodarska komora pokrovitelj je stručnog skupa Hrvatska 4.0 - Konferencija o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu, koji će se održati 14. veljače u Kongresnom centru Antunović, na adresi Zagrebačka avenija 100/A.

Na skupu će se okupiti i predstaviti svi koji na bilo koji način dolaze u doticaj s novim tehničkim rješenjima u projektiranju, konstruiranju, proizvodnji, upravljanju, nadzoru, pogonu i prometu, poput robotizacije, automatizacije, daljinskog upravljanja, pametnih domova, zgrada i gradova, interneta stvari (IOT), blockchaina, poslovanja 'u oblaku'.

Na skupu će sudjelovati predstavnici visokoškolskih ustanova, nadležnih državnih tijela, stručnih udruga i strukovnih komora, organizacija koje primjenjuju nova tehnička i tehnološka rješenja (industrijskih proizvođača, investitora u projekte u industriji i zgradarstvu, upravitelja zgrada, javne uprave i sl.), proizvođača opreme, ponuđača rješenja, pružatelja usluga i izvođača projekata.

Više o skupu možete pogledati na POVEZNICI gdje možete prijaviti svoje sudjelovanje, a kontakt-osobe u HGK su Krešimir Štih (kstih@hgk.hr - Sektor za energetiku i zaštitu okoliša) i Gordana Ribarić (gribaric@hgk.hr - Sektor za industriju).