Vrijeme održavanja: 01.03.2017.

Objavljeno: 24. 02. 2017. , Ažurirano: 24. 02. 2017.

Novi hrvatski brand jedinstvenih luksuznih hotela imat će prvo javno predstavljanje tijekom Europskog summita Međunarodne udruge luksuznih hotela (ILHA Summit)* u Hotelu Lone u Rovinju u srijedu, 1. ožujka, u 17 sati. Riječ je o brandu Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela, osnovane pri HGK prošle godine, s ciljem što snažnijeg pozicioniranja posebnih domaćih hotela na svjetskom tržištu luksuznog turizma.

Trendovi pokazuju da potrošači luksuza, iako sve imućniji, preferiraju intenzivna iskustva daleko više nego materijalna dobra, birajući tako i hotele koji nude osobno iskustvo i poseban doživljaj. Hrvatska je zemlja iznimnih prirodnih resursa, bogate povijesti i impresivne arhitekture, čiji hoteli pružaju personaliziranu uslugu i jedinstvena iskustva vrijedna prepričavanja. Vodeći se takvom vizijom, šesnaest iznimnih hotela smještenih na nekima od najpoželjnijih lokacija u zemlji, postaju novi korifej hrvatskog turizma, iznova prepričavajući, svakom gostu na svoj način, najljepše domaće priče iz davnina.

Koji su to luksuzni hoteli, što nude svoji gostima i kojim će se jedinstvenim brandom predstaviti svijetu, saznajte 1. ožujka u 17 sati. Vidimo se u Rovinju! 

*ILHA Summit održat će se 1. i 2. ožujka u sklopu HTI 3u1 – vodećega poslovnog skupa industrije zdravstvenog turizma Europe. Na ovogodišnjem ILHA skupu s prezentacijom o luksuznom turizmu gostovat će i holivudska zvijezda Eve LaRue (gledatelji CSI Miamija sjećaju se detektivke Natalije Boa Viste), ILHA ambasadorica luksuznih putovanja.

ILHA ima više od 300.000 članova – profesionalaca luksuznog hotelijerstva iz cijeloga svijeta.