HGK poziva na osnivačku sjednicu Udruženja računovođa

Pixabay
Vrijeme održavanja: 30.05.2018.   /   Rok prijave: 22.05.2018.

Pozivamo vas na osnivačku sjednicu Udruženja računovođa, koja će se održati u srijedu, 30. svibnja, u 11 sati u vijećnici Hrvatske gospodarske komore, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Udruženje računovođa HGK okupljat će članice Komore registrirane za djelatnost iz područja M Nacionalne klasifikacije djelatnosti (stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti), odjeljka 69 (Pravne i računovodstvene djelatnosti), skupine 69.2 (Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje), razreda 69.20 (Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti).

Sjednicu sazivamo na temelju članka 53., stavka 2. Statuta Hrvatske gospodarske komore (Narodne novine, broj 39/16). Poziv na sjednicu možete preuzeti u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Dnevni red sjednice i dokumenti za sudionike sjednice bit će objavljeni osam dana prije održavanja na ovoj stranici.

Prijaviti se možete online prijavnicom u nastavku teksta, najkasnije do 22. svibnja. Više informacija možete dobiti na e-adresu udruzenjeracunovodja@hgk.hr.

Napominjemo da je broj sudionika plenarne sjednice ograničen kapacitetom vijećnice HGK, stoga se prijave za sudjelovanje zaprimaju do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Informacija za članice

Obavještavamo vas da je ispunjen broj prijava za sudjelovanje na osnivačkoj sjednici, predložen radi organizacijsko-tehničkih uvjeta za održavanje sjednice, zbog čega su prijave zatvorene.

Nadalje, na temelju pristiglih zahtjeva članica Udruženja koji se odnose na broj sudionika, obavještavamo vas kako su sve zainteresirane članice dobrodošle.

Molimo da pri dolasku osigurate identifikacijski dokument s OIB-om te izvod iz sudskog registra.