HBOR-ov webinar: Obrtna sredstva za ruralni razvoj


Objavljeno: 02. 06. 2020. , Ažurirano: 02. 06. 2020.


Webinar Hrvatske banke za obnovu i razvitak, na kojemu će biti riječi o kreditnoj liniji za obrtna sredstva ruralnog razvoja, održat će se u utorak, 9. lipnja, u 10 sati.

Besplatan webinar organiziraju HGK – ŽK Karlovac i ŽK Otočac u suradnji s Područnim uredom Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Liku, a predavačica je Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.

Korisnici su kreditnog programa mikro, mali i srednji poduzetnici (OPG-ovi u sustavu PDV-a, šumoposjednici, obrti, trgovačka društva, zadruge, proizvođačke organizacije), čije se poslovanje odvija u okviru Mjera 4.1., 4.2. i 8.6. te mikro i mali poduzetnici koji razvijaju nepoljoprivrednu djelatnost u okviru Mjere 6.4. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. Kreditiranje je izravno, a tekst kreditnog programa nalazi se OVDJE.

Prijava je obavezna, a prijaviti se možete do 8. lipnja, u 12 sati prijavnicom u nastavku teksta.

Webinar je besplatan i održat će se putem aplikacije Microsoft Teams, a poveznicu ćete dobiti dan prije održavanja. Ako nemate tu aplikaciju već instaliranu na svojem računalu ili mobilnom uređaju, možete je preuzeti na linku Microsoft Teams – PREUZIMANJE APP.