Objavljeno: 09. 09. 2022. , Ažurirano: 23. 09. 2022.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Republike Sjeverne Makedonije u Republici Hrvatskoj organizira Gospodarski forum Hrvatska-Sjeverna Makedonija - Pogled u budućnost u izazovnim vremenima – produbljivanje makedonsko-hrvatskog gospodarskog partnerstva i suradnje“. Forum će se održati 26. rujna 2022. s početkom u 9:30, u središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, u Zagrebu.  

Na gospodarskom forumu održati će se i B2B razgovori između hrvatskih i makedonskih tvrtki te će biti predstavljene mogućnosti poslovne suradnje između dviju zemalja, posebno u području energetike, infrastrukture, trgovine, poljoprivrede i investicija.

Sve hrvatske tvrtke zainteresirane za sudjelovanje u gospodarskom forumu sa Sjevernom Makedonijom i na b2b sastancima sa makedonskim tvrtkama, svoj interes mogu iskazati popunjavanjem prijavnog obrasca u nastavku do 22. rujna o.g.

Preliminarni program, kao i popis makedonskih tvrtki možete pronaći u pratećim dokumentima. 

Dodatne informacije možete zatražiti u Centru za internacionalizaciju poslovanja HGK od Ane Karlić (tel.: +385 1 456 1795 e-mail: akarlic@hgk.hr).

 

Izvor: Pixabay