Vrijeme održavanja: 02.07.2020. - 31.12.2020.

Hrvatska -V4 skupina- online b2b sastanci u organizaciji HGK

Objavljeno: 09. 06. 2020. , Ažurirano: 23. 09. 2020.

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora je započela s projektom Online b2b sastanci za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, a uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu preko koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.

Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 
Tržišta koja su obuhvaćena projektom Go Global – Go Virtual:

Slovenija, (plenarni dio održan 2. srpnja 2020.)
Rusija (plenarni dio održan 3. rujna 202.)
V4 (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka) -plenarni dio će se održati 9.listopada 2020.
Austrija
Njemačka 

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na b2b sastanke sa tvrtkama Višegradske skupine (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka) putem naše platforme Go Global – Go Virtual u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima. Prijave su otvorene do 9. listopada 2020. Sudjelovanje na platformi je besplatno.
 
Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje V4 partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za b2b sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama.