Izvor: Shutterstock

Međunarodni online b2b sastanci: Go Global – Go Virtual


Objavljeno: 09. 06. 2020. , Ažurirano: 19. 11. 2020.


Hrvatsko-njemački online b2b sastanci

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora je započela s projektom online b2b sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, a uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu preko koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa. Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 

Tržišta koja su obuhvaćena projektom Go Global – Go Virtual:

Slovenija, (2. srpnja 2020.)

Rusija (3. rujna 202.)

V4 (9.listopada 2020.)

Austrija (10. studenoga 2020.)

Njemačka - plenarni dio 10. prosinca 2020.

Izrael - 10. veljače 2021.

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na b2b sastanke s njemačkim tvrtkama, koje organiziramo putem platforme HGK Go Global – Go Virtual u suradnji s Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom.  

Plenarni dio događanja održat će se 10. prosinca 2020., a za potencijalne hrvatske i njemačke sudionike platforma je već otvorena i dostupna za prijave. Prijava na platformu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima su besplatni.
 
Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje potencijalnih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za b2b sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama!