Vrijeme održavanja: 28.05.2020. - 30.05.2020.

European Flour Millers Congress

Objavljeno: 04. 11. 2019. , Ažurirano: 30. 06. 2020.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Europskim udruženjem mlinara (European Flour Millers – EFM) u vrijeme predsjedanja Vijećem EU, bit će organizator i domaćin Europskoga kongresa mlinara koji će se održati u Dubrovniku od 28. do 30 svibnja 2020. godine.

Svake dvije godine Europski kongres mlinara okuplja stotinu najvažnijih tvrtki iz područja mlinarskog i pekarskog  sektora.

Ovaj iznimni društveni događaj za mlinarski i pekarski sektor omogućuje tvrtkama da pridonesu unapređenju svojega poslovanja, konkurentnosti te potencijalno otvore nove mogućnosti za jačanje tvrtki.

Hrvatska je gospodarska komora od 2010. godine članica Europskog udruženja mlinara.

Više informacija o Europskom udruženju mlinara možete pronaći ovdje, a koncem ove godine bit će se moguće i prijaviti na događanje.

Kongres pruža mogućnost za poslovno umrežavanje i promociju aktivnosti i usluga. Vaše sponzorstvo pridonijet će oblikovanju jedinstvenog događaja za europsko mlinarstvo koji ujedinjuje iznimno važan društveni događaj i konferenciju s vrhunskim predavačima.

Za više informacija o sponzorstvu i mogućnosti oglašavanja na Europskom kongresu mlinara u Dubrovniku molimo kontaktirajte:

Također, skrećemo pozornost na prikazanu tablicu putem koje je moguće saznati o mogućnostima sponzora.

mogucnosti-sponzora 971x650.jpg