Vrijeme održavanja: 10.03.2021.

Objavljeno: 25. 02. 2021. , Ažurirano: 25. 02. 2021.

U organizaciji Europskog instituta za azijske studije (European Institute for Asian Studies - EIAS) i Kineske međunarodne udruge Tajvana za ekonomsku suradnju (Chinese International Economic Cooperation Association, Taiwan  - CIECA) održat će se 10. ožujka, od 09 do 11 sati po srednjeeuropskom vremenu, online forum EU-Taiwan Supply Chains.  

Online bi forum trebao poslužiti kao platforma tajvanskim i europskim poduzetnicima i tvrtkama za jačanje međusobne suradnje u lancu opskrbe te za poticanje trgovine, ulaganja i razmjene tehnologija između industrija Tajvana i EU.

Europska komisija slijedi dvostruke ciljeve politike Europskog zelenog sporazuma i Digitalne agende kako bi postigla održivi gospodarski razvoj, istodobno jačajući sigurnost svojih opskrbnih lanaca da bi osigurala stratešku autonomiju EU. To stvara ogroman potencijal i mogućnosti za suradnju u lancu opskrbe između Tajvana i EU i za jačanje sigurnosti europskih opskrbnih lanaca. Pandemija bolesti COVID-19, koja je zadesila cijeli poslovni svijet nenadano, istaknula je važnost u uspostavljanju elastičnih i raznolikih globalnih lanaca opskrbe.

Zainteresirane tvrtke za sudjelovanje mogu se prijaviti putem POVEZNICE.

Prijave su otvorene do 10. ožujka, sudjelovanje na događanju je besplatno, a radni jezik događanja engleski.

U pratećim dokumentima može se preuzeti više informacija o događanju i program događanja EU-Taiwan Supply Chains