Vrijeme održavanja: 18.02.2020.

Objavljeno: 10. 02. 2020. , Ažurirano: 11. 02. 2020.

Pozivamo vas na besplatnu edukaciju o elektroničkom potpisu koja će se održati u utorak18. veljače, od 11 do 13 sati u Županijskoj komori Virovitica, na adresi Trg kralja Tomislava 6. Edukaciju će održati stručnjaci Financijske agencije.

Edukacija je namijenjena svim zainteresiranim subjektima koji žele uvesti elektronički potpis u svoje poslovanje ili primaju elektronički potpisanu dokumentaciju te trebaju provjeru potpisa. 

Edukacija je usmjerena na cjelokupan proces primjene i provjere elektroničkog potpisa na elektronički potpisanim dokumentima. Tijekom edukacije sudionici će biti upoznati sa svakim bitnim segmentom navedenog područja, digitalnim certifikatima koji su potrebni za izradu pravno valjanog elektroničkog potpisa, formatima elektroničkog potpisa, vremenskim žigom te načinima validacije elektronički potpisanog dokumenta. Sudionici će imati prilike postaviti konkretna pitanja o elektroničkom potpisu te raspravljati o vlastitim potrebama i mogućnostima primjene e-poslovanja. 

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno se prijaviti online prijavom u nastavku ovog teksta najkasnije do ponedjeljka, 17. veljače, u 15.30.