Soft skills edukacija o poslovnim komunikacijskim kompetencijama

Vrijeme održavanja: 08.11.2017. - 09.11.2017.

U HGK Županijskoj komori Split se 8. i 9. studenog održavao '' Komunikacijski seminar za usavršavanje osobnih i poslovnih kompetencija''.

Edukacija se bazirala na stjecanju komunikacijskih kompetencija za poslovne ljude koji su često u nesposrednom doticaju s klijentima te za one koji su jednostavno željeli poboljšati svoje performanse izvođenja javnih nastupa. HGK ŽK Split je prepoznala interes svojih članica i za tzv. ''soft skills'' edukacijama, te im je omogućila sudjelovanje uz povoljnije uvjete. Sudionici su uz teorijske okvire čuli mnogo primjera dobre prakse iz iskustva predavača mr.sc. Darka Sambola, MBA prof.psihologije te su sudjelovali u nekolicini interaktivnih igara čime se razbijao uobičajni koncept predavanja gdje sudionici minimalno sudjeluju. Velik naglasak stavio se i na teme poput verbalne i neverbalne  komunikacije, kako upravljati tremom, kako se pripremiti za javno izlaganje te kako mobilizirati svoje unutarnje resurse poput samopouzdanja, sigurnosti, kreativnosti i slično.

Edukacija je od strane sudionika vrednovana kao iznimno korisna te su izrazili želju za organizacijom još seminara slične tematike.