Vrijeme održavanja: 17.03.2020. - 30.04.2020.

Objavljeno: 10. 02. 2020. , Ažurirano: 10. 02. 2020.

U okviru provedbe projekta Partner Net 2, HGK – Županijska komora Osijek, u suradnji s tvrtkom Inchoo d.o.o. iz Osijeka, ponovo organizira edukacije za nezaposlene osobe o razvoju mrežnih stranica (web-developmenta). Edukacije su prvi put provedene prošle godine. Zbog velikog interesa za edukacije i njihovih izvrsnih rezultata, odlučeno je da se edukacije ponove u ovoj godini.

ICT sektor je među propulzivnijim granama gospodarstva te nudi zanimljive mogućnosti za razvoj profesionalne karijere i odlične uvjete zapošljavanja i samozapošljavanja.

Radi povećanja znanja i vještina nezaposlenih osoba te stjecanja kompetencija traženih na tržištu rada koje dovode do lakšeg pronalaska posla, održat će se dvije edukacije usmjerene na stjecanje znanja, vještina i kompetencija povezanih s ICT sektorom: PHP akademija te PHP i Magento edukacija. 

Edukaciju će održati stručnjaci tvrtke Inchoo d.o.o. iz Osijeka.

Informacije i prijave moguće su do 24. veljače na webu i na Facebook stranici voditelja edukacije.

 

PHP Akademija počinje 17. ožujka i traje 6 tjedana. Predavanja će se održavati dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima na FERIT-u. Nekoliko najuspješnijih polaznika PHP Akademije dobit će priliku nastaviti Magento edukaciju, koja će trajati mjesec dana, a održavat će se u tvrtki Inchoo d.o.o. Osijek.

Projekt Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET 2 financira se iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014/2020 / Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja.

Nositelj projekta PARTNER NET II je Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije, a partneri na projektu su HGK – Županijska komora Osijek, Centar za poduzetništvo Osijek i HZZ Regionalni ured Osijek.