Vrijeme održavanja: 05.07.2019.

Objavljeno: 06. 06. 2019. , Ažurirano: 04. 07. 2019.

Hrvatska gospodarska komora poziva na besplatnu edukaciju Digitalizacija i cyber security – pravo i suvremene tehnologije, u petak, 5. srpnja, u 11 sati, u vijećnici Hrvatske gospodarske komore na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Cilj je edukacije podignuti razinu informiranosti o procesu digitalne transformacije poslovanja. Sinergija između IT tehnologije, zakonodavnog okvira i zaštite podataka u primjeni novih tehnologija ključ je unapređenja kvalitete, ali i sigurnosti u poslovanju svake institucije ili gospodarskog subjekta. Ovom edukacijom pružit će se inicijalne informacije o načinima prevencije od neželjenih posljedica u rješavanju pitanja iz dvaju na prvi pogled sukobljenih područja – konzervativnog prava i galopirajuće tehnologije.

Edukacija je namijenjena gospodarskim subjektima i institucijama te svima koji namjeravaju svoje poslovanje digitalizirati i uključiti se u digitalnu transformaciju te onima koji su to već učinili. Edukacijom će biti obuhvaćena gotovo sva područja u zaštiti poslovanja, važnih podataka i osiguranju kvalitetne IT usluge, provođenju DPIA-e (procjene učinka na zaštitu podataka), te ostale informacije potrebne onima koji započinju digitalnu transformaciju poslovanja.

Aktualne teme predstavit će eminentni stručnjaci iz područja digitalizacije poslovnih procesa Irena Jakša Zupančič, Primož Govekar, Dubravka Dolenc i Milan Živkovič, koji će provesti kratku radionicu analize primjerka Ugovora za pružanje IT usluga. Kratke životopise ovih stručnjaka možete pronaći u rubrici Prateći dokumenti, na ovoj stranici.

Prijaviti se možete online prijavnicom u nastavku teksta do četvrtka, 4. srpnja. Broj mjesta ograničen je kapacitetom dvorane.

Dodatne informacije možete dobiti u Odjelu za upravljanje kvalitetom (tel.: 01/4561 551; faks: 01/4561 614).