Vrijeme održavanja: 05.03.2019.

Objavljeno: 06. 03. 2019. , Ažurirano: 15. 03. 2019.

Djelatnice Županijske komore Split Ana Marija Puzić i Olga Škevin posjetile su 5. ožujka tvrtku Bagatin j.d.o.o. u Podstrani te su se u razgovoru s direktorom Josipom Bagatinom upoznale s poslovanjem tvrtke.

Tvrtka Bagatin osnovana je 2013. godine sa sjedištem u Podstrani i usko je specijalizirana za pružanje usluga podvodnih radova. Na ovom području uspješno obavlja zahtjevne građevinske i metalske radove, što su prepoznali brojni javni i privatni poslovni partneri.

Ključne komparativne prednosti tvrtke Bagatin profesionalni su pristup, mobilnost i fleksibilnost te želja za stalnim napredovanjem i usavršavanjem, a to potvrđuju mnogobrojni certifikati i potvrde o osposobljavanju direktora i svih operativnih članova tima.

U radu prate trendove i primjenjuju inovativne tehnologije, pri tome uzimajući u obzir zahtjeve i izazove u području sigurnosti i zaštite na radu te kontinuitetu održavanja kvalitete isporučene usluge/rada.

Djelatnice ŽK Split upoznale su direktora s uslugama i aktivnostima HGK, s posebnim osvrtom na novi projekt Digitalna komora te predstavile mogućnosti za daljnju poslovnu suradnju u aktivnostima Sekcije Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu i pripadajuće joj Podsekcije za zaštitu mora te drugih strukovnih asocijacija koje djeluju u ŽK Split.