Digitalni marketing – radionica za poduzetnike


Objavljeno: 04. 10. 2019. , Ažurirano: 04. 10. 2019.


Županijska komora Zadar, u suradnji s tvrtkama 24sata d.o.o. i Tele2 d.o.o., organizira edukativnu radionicu Biznis akademije namijenjenu poduzetnicima koji žele učiti o digitalizaciji poslovanja. Radionica će se održati 11. listopada od 9 do 13 sati u COIN-u (Coworking Zadar), na adresi Put Murvice 16, a vodit će je Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sanja Novak, stručnjaci digitalnog marketinga.

Program radionice kreiran je tako da polaznicima pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji. Tako će polaznici saznati koji su glavni alati digitalnog marketinga za poduzetnike, što je potrebno napraviti prije početka oglašavanja na internetu, koja je uloga Googlea, Facebooka i Instagrama u privlačenju kupaca i dobit će korisne savjete za pripremu i provođenje Google Ads kampanje.

Tijekom radionice polaznici će dobiti informacije o tome kako početi provoditi digitalni marketing i kako poboljšati aktivnosti koje već provode.

Radionica je besplatna, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se online prijavnicom u nastavku ovog teksta, najkasnije do 10. listopada.