Vrijeme održavanja: 19.03.2020. - 20.03.2020.

Objavljeno: 26. 02. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Ovogodišnji Outdoor Festival održat će se od 18. do 22. ožujka u dubrovačkoj regiji, tijekom kojeg će se sudionici imati priliku na jedinstveni način upoznati s prirodnim ljepotama ovoga kraja.

Outdoor Festival promiče zdrav način života, pružajući zabavu putem raznih aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja, biciklizma, vožnje kajakom i penjanja.

Cilj Festivala jest pokazati i potaknuti ljude na uživanje u avanturističkim aktivnostima na jugu Hrvatske te stvoriti sportsku infrastrukturu za turističke ture.

Četvrto izdanje ovoga dubrovačkog festivala na otvorenom ove će godine ponuditi različite seminare i radionice koje će promovirati važnost sigurnosti u pustolovnom turizmu. Tako u sklopu Festivala Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska gorska služba spašavanja organiziraju edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi. Dvodnevna edukacija održava se 19. i 20. ožujka, u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku. Više informacija o edukaciji te načinu prijave možete pronaći OVDJE!

Uz edukativni sadržaj, Festival nudi atraktivne utrke radi povezivanja dvaju povijesnih gradova, Cavtata i Dubrovnika, te pustolovnu utrku za dvočlane timove. Utrka za dvočlane timove predstavlja kombinaciju različitih sportskih disciplina poput kajakarenja na moru, trčanja i „absailinga“. Prijave za utrke zaprimaju se OVDJE!

Županijska komora Dubrovnik višegodišnji je partner Dubrovnik Outdoor Festivala.

Više informacija o Dubrovnik Outdoor Festivalu 2020 te prethodnim festivalima možete pronaći na službenim stranicama www.dubrovnikoutdoor.com.