Vrijeme održavanja: 03.03.2017.

Objavljeno: 24. 02. 2017. , Ažurirano: 27. 02. 2017.

Alternativni oblici rješavanja sporova gospodarstvenicima i drugim pravnim i fizičkim osobama omogućavaju učinkovito rješavanje sporova u znatno kraćim rokovima nego, primjerice, na državnim sudovima. Ti će oblici biti predstavljeni u petak 3. ožujka u 12 sati u Županijskoj komori Split, Obala A. Trumbića 4 u Splitu.

U ŽK Split će se dalmatinskim poduzetnicima predstaviti Centar za mirenje, Sud časti i Stalno arbitražno sudište koji djeluju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Osnovna obilježja i postupke Centra za mirenje predstavit će njegova tajnica Mirjana Košec, Stalno arbitražno sudište i arbitražu koju provodi predstavit će njegova tajnica Andreja Čavlina, dok će o djelovanju Suda časti govoriti njegova tajnica Zdravka Kezele Kokorić.

Molimo da se za sudjelovanje na predstavljanju prijavite porukom elektroničke pošte na adresu nbusic@hgk.hr. U poruci navedite ime tvrtke, ime njena predstavnika na predstavljanju, e-mail i telefonski kontakt. najkasnije 02. ožujka u 12 sati.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju smo putem elektroničke adrese nbusic@hgk.hr  i telefonskoga broja 021/321118.