Izvor: Interreg IPA CBC HR-BA-ME 2014-2020

Radionice projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC)


Objavljeno: 10. 03. 2022. , Ažurirano: 14. 03. 2022.


S ciljem boljeg razumijevanja važnosti istraživanja tržišta u poslovanju te pristupa umrežavanju u održivom gospodarskom razvoju i razumijevanju svih potrebnih preduvjeta za uspostavu klastera u sklopu projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC), vodeći partner projekta Hrvatska gospodarska komora organizira dvije edukacije:

Edukacije će se održati u HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Trumbićeva obala 4, u 10 sati, prema rasporedima koje možete pronaći u pratećim dokumentima.

Glavni cilj projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC) je uspostaviti prekograničnu mrežu u području otvorenih inovacija u bioekonomiji kao rješenje za povećanje suradnje između malih i srednjih poduzeća (MSP), poduzetničkih potpornih institucija (PPI) te institucija za istraživanje i razvoj kako bi se stvorile održive veze među svim relevantnim dionicima u pogledu istraživanja, razvoja i inovacija.

Molimo vas da se, zbog ograničenog broja mjesta, prijavite obrascem u nastavku teksta najkasnije do srijede, 30. ožujka, do 12 sati.

Napominjemo da nije obvezno sudjelovati na obje edukacije, nego da slobodno odaberete sudjelovanje samo na jednoj edukaciji ili na obje, u skladu s vašim interesima i obvezama.