Objavljeno: 01. 02. 2021. , Ažurirano: 02. 02. 2021.


Zajednica za digitalni razvoj okupljat će dionike s posebnim interesom na području razvoja digitalnog društva te će se usredotočiti na aktivnosti vezane uz digitalnu transformaciju poslovanja te opću popularizaciju digitalnih alata u privatnom i javnom sektoru. Članovi zajednice će svojim radom dati doprinos kroz stečena iskustva, znanja i mrežu suradnika u postupcima digitalne transformacije poslovnih procesa.

Zajednica će i koordinirati i provoditi zastupanje, promicanje i zaštitu zajedničkih interesa svojih članova pred nadležnim državnim tijelima, suradnju s institucijama i drugim strukovnim udruženjima, edukaciju članova te poslovno umrežavanje članova s partnerima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Prijaviti se za sudjelovanje u radu Zajednice, ali i istaknuti kandidaturu za neku od funkcija unutar Zajednice možete online, popunjavanjem OBRASCA u Digitalnoj komori. Za kandidaturu za neku od funkcija (predsjednik, zamjenik predsjednika, član Vijeća), molimo da u polje "Poruka" navedete željenu funkciju.

Da biste mogli pristupiti i koristiti sustav Digitalne komore, potrebno se prethodno registrirati OVDJE

Registraciju možete provesti samostalno putem sustava NIAS (vjerodajnice za servis e-građani) ili uz pomoć HGK-ova administratora.