Objavljeno: 08. 02. 2022. , Ažurirano: 24. 02. 2022.


Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja organiziraju besplatno predavanje Budućnost ugostiteljstva, koje će se održati u utorak, 1. ožujka, u 12 sati, uživo, u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, a moći će ga se pratiti i online.

Opis predavanja:

Trendovi u ugostiteljstvu – od visoke kuhinje do bistroa, konoba i street fooda, trendovi se mijenjaju relativno brzo. Koliko kasnimo i gdje su glavne kočnice napretka hrvatske gastro scene, imamo li viziju u kojem pravcu se razvijati, gdje je realno nalazi Hrvatska u svjetskim okvirima i slična pitanja otvorit ćemo zajedno i pokušati naći odgovore. 

Predavač je Hrvoje Petrić, gastro stručnjak koji posljednjih 20 godina usko surađuje s brojnim domaćim i inozemnim ugostiteljima, restoraterima, chefovima i hotelijerima. Trenutno radi kao konzultant za nekoliko restorana i hotela poput Boškinca na Pagu (1*), Mano i Mano2 u Zagrebu, Stancije Meneghetti u Balama te blisko surađuje s inozemnim restoranima poput slovenske Hiše Franko (2**). Zvjezdice u zagradama su, naravno, Michelinove.

Predviđeno trajanje edukacije: 60 minuta

Sudjelovanje uživo

Za sudjelovanje uživo, u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, Zadar prijaviti se možete na POVEZNICI. Sudionici edukacije moraju posjedovati valjane EU digitalne COVID potvrde i sa sobom donijeti zaštitne maske. Broj sudionika je ograničen pa je potrebno čim prije se prijaviti.

Praćenje online

Na online praćenje možete se prijaviti na ovoj POVEZNICIRok prijave je ponedjeljak, 28. veljače, do 17 sati. Prijavljenima ćemo pravovremeno poslati pristupne podatke.

 

 

 

Izvor: Pixabay