Objavljeno: 11. 05. 2021. , Ažurirano: 11. 05. 2021.

Brand Stories hotela koji u Grupaciji jedinstvenih luksuznih hotela HGK okuplja male luksuzne hotele, bogatiji je za novog člana – Briig boutique hotel iz Splita.

"Biti dio grupacije Stories znači biti dio renomiranih luksuznih hotela u Hrvatskoj, a s obzirom da je riječ o manjim hotelima vjerujem da se zajedničkim nastupom možemo bolje i kvalitetnije brendirati na domaćem i svjetskom tržištu", poručio je direktor hotela Boris Pintar, dodavši kako su baš ovih dana hotel posjetili i američki agenti Virtuosa i Travel Leaders koji su iskazali veliki interes za suradnju ne skrivajući svoje oduševljenje hotelom.

briig lobby 2.jpg
Izvor: Briig Boutique Hotel.


Briig boutique hotel integrira duh mediteranskog stila života u objektu suvremene arhitekture te ponosno nosi epitet istinskog "muzeja sa sobama". Slavi lokalni stil života i klasike svjetskog dizajna. Kozmopolitska energija kojom Briig odiše jedinstven je začin privatnim i poslovnim događanjima koja se u njemu održavaju, a nalazi se u centru Splita, na samo deset minuta hoda od Dioklecijanove palače i od popularne plaže Bačvice i definitivno potvrđuje svoj slogan – beyond expectations.

P03.jpg
Izvor: Briig Boutique Hotel.


Unatoč malom broju gostiju, Briig je cijelo vrijeme pandemije bio otvoren (osim za vrijeme lockdowna), a u fokus su stavili edukaciju osoblja, poslove održavanja i unapređenja poslovnih procesa te planiranje marketinških aktivnosti za naredni period. "Definitivno se okrećemo budućnosti. Od samog otvaranja hotela koristimo moderne tehnologije i digitalizirali smo sve pristupe i usluge. Već su počeli stizati i upiti za nadolazeću sezonu tako da vjerujem da je pred nama još jedna uspješna priča", rekao je Pintar.

briig daylight exterior.jpg
Izvor: Briig Boutique Hotel.


Predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK Nenad Nizić kaže kako Hrvatska ima dovoljno potencijala da se predstavi kao destinacija luksuznog turizma, a današnji moderni potrošači luksuza žele jedinstvene doživljaje i destinacije koje pružaju autentičnu i bogatu prirodu, kulturu i povijest. "Siguran sam da će i nova članica naše obitelji Stories, Briig boutique hotel, pridonijeti tome", poručio je Nizić.