Autor: ŽK Pula

Predavanje u HGK - ŽK Pula: Biti lider/ica sebi i drugima


Objavljeno: 07. 03. 2023. , Ažurirano: 07. 03. 2023.


HGK – Županijska komora Pula i Udruga poslovnih žena Krug – Ogranak Istra pozivaju Vas na predavanje Biti lider/ica sebi i drugima, koje će se održati, 13. ožujka (ponedjeljak), u 13 sati u HGK - Županijskoj komori Pula na adresi Carrarina 5, Pula. 

Što sve trebaju dobri lideri da bi i dalje zadržali tu titulu? U današnjem brzom svijetu kojeg karakteriziraju promjene, jedna od sigurnih potreba je ona za radom i ulaganjem u sebe. Na ovom predavanju imat ćete priliku saznati zašto i kako biti još bolji lider/ica sebi i drugima.

Sudionici edukacije imat će priliku:

-upoznati se s karakteristikama potrebnim za uspješno liderstvo
-osvijestiti vlastite kapacitete i motivirati se za daljni razvoj
-umrežiti se s drugim poduzetnicima/cama i otvoriti prostor za daljnju podršku

Predavačice:
Vanja Prvulović, psihologinja, vlasnica obrta za poslovno i privatno savjetovanje i edukaciju, Gestalt psihoterapeutkinja, sa specijalizacijom za Gestalt konzultanticu za organizacije, Hogan konzultantica i Shema terapeutkinja pod supervizijom. Certificirana za međunarodnu (H)NLP trenericu te trenericu u Brain-based leadershipu.
Tihana Fontana, psihologinja, stručna suradnica za ljudske potencijale, (H)NLP praktičarka. Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, kvalificirana za Internetski marketing i brendiranje.

Predviđeno trajanje predavanja je 45 minuta, nakon čega je predviđeno 15 minuta za raspravu i pitanja.

Prijave će se zaprimati do 10. ožujka, ili ranije do popunjenja kapaciteta dvorane.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se obaveznim ispunjavanjem online prijave sudjelovanja (u donjem dijelu ekrana).