17–18. studenoga 2016, Design Hotel Royal, Opatija 19. studenoga 2016: Praktična radionica na Krku

Objavljeno: 06. 09. 2016. , Ažurirano: 09. 09. 2016.

Proper d.o.o. drugu godinu zaredom, 17. i 18. studenoga 2016, organizira Best Stay‑konferenciju za najbolje u turizmu. Stručnjaci iz nagrađivanih regionalnih i inozemnih hotela i apartmana kroz dva će dana pred više od 300 sudionika podijeliti svoja iskustva o putu do samog vrha turističke ponude. Partneri događaja uključuju Hrvatsku gospodarsku komoru, koja i ove godine daje podršku ovom projektu.

Svoja iskustva i savjete podijelit će s nama stručnjaci iz industrije, predstavnici vodećih kompanija u Hrvatskoj, regiji i dalje, poput Valamar Riviere, Maistre, AccorHotels-a, Union Hotela, ZigZag integralnih hotela, Park Plaza Belvedere, vlasnika kuća i vila za odmor, kampova i hostela te mnogih drugi, uključujući kompanije koje su poznate po donošenju promjena na tržište, kao npr. Booking.com, TripAdvisor i Uber.

Zanimljiv dodatak ovogodišnjoj konferenciji je i praktična radionica (limitirana na 60 sudionika) na temu postizanja cjelogodišnjeg turizma, koja će se održati na agroturizmu Dvori sv. Jurja na otoku Krku u subotu 19. studenoga.

Svoj dolazak na Best Stay-konferenciju već je potvrdilo više od 100 sudionika. Ako Vam se sviđa inicijativa i želite nam se pridružiti, osigurajte si i popust tako da se prijavite do 30. rujna i kupite kotizacije po cijeni ranog popusta. Za sve informacije posjetite službenu stranicu događaja www.beststay.com.hr, preuzmite brošuru s programom na linku http://beststay.com.hr/hr/registriraj-se/ , kontaktirajte organizatore telefonom na 051 580 730 ili putem maila na info@beststay.com.hr.