Vrijeme održavanja: 20.05.2021.

Objavljeno: 05. 05. 2021. , Ažurirano: 06. 05. 2021.

Županijska komora Osijek u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja poziva tvrtke na besplatan webinar Dokumentacija o nabavi – tehničke specifikacije, podugovaratelji; e-ESPD; sve o ponudi; aktualna praksa DKOM-a po fazama postupaka JN; sklapanje, izvršenje i izmjene ugovora o javnoj nabavi, u četvrtak, 20. svibnja, u 9 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Webinar se organizira temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave te polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) za obnovu certifikata u području javne nabave.

Voditelji webinara su stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Webinar je namijenjen isključivo tvrtkama, članicama Hrvatske gospodarske komore, sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima.

Maksimalan broj polaznika je 50. Prijave će se evidentirati prema redoslijedu primitka. Prednost imaju tvrtke članice HGK iz Osječko-baranjske županije, te osobe koje posjeduju certifikat iz područja javne nabave.

Polaznicima webinara Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja, koju će dostaviti na adresu navedenu u prijavi.

Potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku, najkasnije do utorka, 18. svibnja, u 15 sati.

Osoba za kontakt u ŽK Osijek je Snježana Babić (tel. 031-223-880; e-mail: sbabic@hgk.hr).

U pratećim dokumentima nalazi se detaljan program radionice.