Izvor: Pixabay

Besplatni seminar u Zagrebu o prijavi poreza na dobit za 2017. godinu


Objavljeno: 31. 01. 2018. , Ažurirano: 31. 01. 2018.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika organizira novi ciklus seminara Prijava poreza na dobit za 2017. godinu koji će se održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

Seminari se organiziraju radi pružanja podrške gospodarstvenicima u prevladavanju nedoumica u primjeni poreznih propisa, stoga su za članice HGK besplatni.

Seminar u Zagrebu održat će se u četvrtak, 15. veljače, u 9:30 sati u Središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb (registracija sudionika od 9:00 sati), a predavati će ovlašteni porezni savjetnici, članovi Hrvatske komore poreznih savjetnika Marko Ćavar, Ivan Čevizović i Vlasta Roška.

Zainteresirani za sudjelovanje na seminaru u Zagrebu mogu se prijaviti putem online obrasca u nastavku teksta (dolje), najkasnije do utorka, 13. veljače 2018. godine, odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Ako imate pitanja za predavače, ovlaštene porezne savjetnike, molimo da ih navedete pri online prijavi kako biste dobili što kvalitetniju uslugu.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći program seminara s razrađenim temama koje će se obrađivati.