Objavljeno: 26. 08. 2020. , Ažurirano: 26. 08. 2020.

BESPLATNA AKADEMIJA ZA PODUZETNIKE: POSLOVANJE U DIGITALNOM DOBU

Hrvatska gospodarska komora je, u sklopu Akademije za industrijski razvoj, organizirala niz besplatnih radionica za poduzetnike kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu, potaknuli stvaranje inovacija i internacionalizirali poslovanje. Nakon uspješno održane AIR Digital Akademije u Vodicama te niza predavanja koje su održali vodeći stručnjaci za digitalnu transformaciju, Design Thinking i upravljanje ljudskim resursima, u Medulinu će se, od 16.9. - 18.9.2020. održati Ljetna škola konkurentnosti.

Teme radionica podijeljene su u 3 modula:

1. Digitalna transformacija i prilagodba tržišnim promjenama koje donosi digitalno doba – u sklopu ovog modula obrađuje se koncept digitalne transformacije u kontekstu pripreme poduzeća za izradu digitalne strategije, optimizaciju procesa digitalizacije i stvaranja organizacijske inovativnosti.
2. Design thinking metoda za razvoj i brzu komercijalizaciju inovacija – u sklopu ovog modula ojačat će se inovacijski kapaciteti poduzetnika koji će usvojiti design thinking, najkorišteniju svjetsku inovacijsku metodu, u svrhu razvoja i povećanja broja komercijaliziranih inovacija.
3. Upravljanje ljudskim potencijalima i razvoj pametnih vještina – u sklopu ovog modela ojačat će se poduzetnički kapaciteti usvajanjem znanja i pametnih vještina koje moraju posjedovati zaposlenici kako bi poduzeća bila tržišno konkurentna.


Radionica je u potpunosti besplatna za sve polaznike. Za prvih 30 prijavitelja Ljetne škole u Medulinu, osiguran je besplatan smještaj u hotelu Belvedere u Medulinu, kao i svi obroci te radni materijali.

Polaznici su dužni osigurati vlastiti prijevoz.

Za više detalja posjetite web stranicu https://www.hgk-akademija.com/