Suradnja proizvodnje i znanosti temelj uspješnog, održivog razvoja akvakulture

29. i 30. studenoga 2018., Vukovar, Hrvatska

Go to this page in English

Hrvatska gospodarska komora u suorganizaciji sa Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Institutom "Ruđer Bošković" iz Zagreba te s Hrvatskom poljoprivredno-šumarskom savjetodavnom službom poziva vas na susret gospodarstvenika, znanstvenika, državne uprave i ostalih povezanih sudionika iz područja akvakulture koji će se održati 29. i 30. studenoga u kongresnoj dvorani hotela Lav u Vukovaru.

Skup je posvećen prikazu trenutnog stanja i utvrđivanju bitnih tehnoloških, gospodarskih i znanstvenih spoznaja i rješenja (genetika, patologija, nutricionizam, tehnologija proizvodnje…) nužnih za uspješan razvoj akvakulture.

Uz prikaz novih tehnoloških i znanstvenih spoznaja, primjere dobre prakse, iskustva uzgajivača i konzultanata, te dijalog s državnom upravom, cilj ove Konferencije je potaknuti učinkovitije iskorištenje sredstava iz raspoloživih i budućih alokacija Europskih strukturnih i investicijskih fondova.


Europska unija
Ova konferencija je sufinancirana sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.
 
Sadržaj ove web stranice odgovornost je HGK i ne odražava nužno gledišta EU.
 
Sadržaji izneseni u stručnim radovima, sažecima, prezentacijama, komentarima itd. odgovornost su navedenih autora/izvora i ne odražavaju nužno stav HGK.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vukovar_akva_naslovna
Izvor: HGK