Vrijeme održavanja: 14.06.2019.

Objavljeno: 14. 05. 2019. , Ažurirano: 12. 06. 2019.

Hrvatska gospodarska komora poziva vas na akciju Kupujmo hrvatsko, koja će se održati u Varaždinu, u petak, 14. lipnja, od 9 do 19 sati, na Trgu kralja Tomislava i Franjevačkom trgu. 

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se nakon šest godina pridružite u Varaždinu, gradu koji je uz Zagreb najveće kulturno središte sjeverozapadnog dijela Hrvatske te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete te nositelja znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti u skladu s posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda te osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijava, do naznačenog datuma prijave odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti putem obrasca u privitku.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Kontakt za prikupljanje prijava:

Snježana Štiber, viša stručna referentica

Županijska komora Varaždin

Tel.: + 385 42 405 491

E-mail: sstiber@hgk.hr

 

Partneri akcije:

GAVRILOVIC LOGO 860x645.jpgJuicy_logo 860x645.png

 

 Hrvatski_kisobran 860x172.jpg

galeb.JPGdukat_logo-2x.png

jamnica.JPG           franck_znak_utemeljeno_pozitiv.jpg

Vivax_logo_-01.jpglogotip Vindija.pdf.png