Vrijeme održavanja: 02.12.2020.

Objavljeno: 07. 08. 2020. , Ažurirano: 30. 11. 2020.

HGK – Županijska komora Bjelovar će i ove godine organizirati izložbu inovacija 8. Salon inovacija Bjelovar 2020., koja će se održati u srijedu, 2. prosinca, u 10 sati, u virtualnom okruženju,  na web adresi: https://inovacije.hgk.hr/

HGK – Županijska komora Bjelovar će i ove godine organizirati izložbu inovacija 8. Salon inovacija Bjelovar 2020., koja će se održati u srijedu, 2. prosinca, u 10 sati, u virtualnom okruženju.

Izložba će predstaviti inovatore iz Bjelovarsko-bilogorske županije, uz gostovanje renomiranih i nagrađivanih inovatora iz cijele Republike Hrvatske, u suradnji sa Sektorom za industriju HGK i Udrugom inovatora Hrvatske. Cilj izložbe je prikazati dostignuća tvrtki članica HGK, ali i škola (osnovnih i srednjih), veleučilišta, ustanova, udruga i svih inovatora koji žele prezentirati svoje inovativne radove putem ove manifestacije.

Izlaganje inovacija (modela, digitalnih vizualizacija, uzoraka, prototipova, gotovih funkcionalnih proizvoda, tiskanih materijala, crteža ili idejnih projekata) bit će bez naknade za izlaganje. Svaki od izlagača imat će svoj virtualni štand gdje će svoju inovaciju ili više inovacija moći predstaviti koristeći multimedijske digitalne alate. Izložba inovacija bit će otvorenog tipa i dostupna svima koji imaju pristup internetu.

Osoba u ŽK Bjelovar zadužena za organizaciju izložbe i stručnih skupova je Miljenko Juratovac (tel: 043/ 274-063, 043/ 274-060 (centrala), telefaks: 043/ 241-908, e-adresa: mjuratovac@hgk.hr) i na raspolaganju vam je za dodatne informacije i dogovore oko organizacije ovoga projekta.

Molimo vas da sudjelovanje prijavite online obrascem u nastavku teksta najkasnije do 22. listopada kako bismo vam pravovremeno osigurali virtualni štand na ovoj izložbi.

Ako ste registrirani u Digitalnoj komori, možete se prijaviti putem poveznice https://digitalnakomora.hr/e-sajmovi-i-promocije/sajmovi/1286.