Izvor: Pixabay

8. poslovni susreti hrvatskih i austrijskih metaloprerađivača


Objavljeno: 21. 11. 2022. , Ažurirano: 21. 11. 2022.


Osmi poslovni susreti hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora će se održati u utorak, 29. studenoga 2022., u 9 sati, u zagrebačkom hotelu Academia, na adresi Ivana Tkalčića 88.

Poslovne susrete organiziraju Hrvatska gospodarska komora i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu.

Cilj susreta je povezivanje s austrijskim tvrtkama koje traže suradnju s hrvatskim partnerima. Popis austrijskih tvrtki i njihovih interesa možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Ako ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo da popunite prijavni obrazac u nastavku. Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom ili engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo primati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 25. studenoga.

Nakon zaključenja roka, prijave ćemo poslati austrijskoj strani koja će napraviti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore.

Sudjelovanje za članice HGK je besplatno, a sudionici koji izvrše prijavu te naknadno odustanu i ne otkažu sudjelovanje HGK do 28. studenoga bit će naplaćena no-show-fee (naknada za odustajanje) u iznosu 500,00 HRK (66,40 EUR)