Objavljeno: 22. 10. 2021. , Ažurirano: 25. 10. 2021.


Sedmi poslovni susreti hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora će se održati u srijedu, 10. studenoga, u 9 sati, u zagrebačkom hotelu Academia, na adresi Ivana Tkalčića 88.

Cilj je ovih susreta omogućavanje izravnoga kontakta s austrijskim tvrtkama koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama. Popis autrijskih tvrtki i njihovih interesa možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Ako ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo da popunite prijavni obrazac u nastavku. Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom / opcionalno engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo primati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 4. studenoga.

Nakon zaključenja roka, prijave ćemo poslati austrijskoj strani koja će napraviti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore. Napominjemo da je sudjelovanje za naše članice besplatno, a raspored pojedinačnih razgovora odabranih hrvatskih tvrtki dostavit ćemo u ponedjeljak, 8. studenoga.

Poslovne susrete organiziraju Hrvatska gospodarska komora i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu.