Vrijeme održavanja: 17.11.2017.

Objavljeno: 06. 11. 2017. , Ažurirano: 17. 11. 2017.

Jesenski, 28. Forum poslovanja nekretninama u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore održat će se 17. studenoga 2017. u hotelu Antunović u Zagrebu.

Svrha je na Forumu educirati članice Komore te sve institucije i stručnjake uključene u područje poslovanja nekretninama te informirati o novinama u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događaju industrije poslovanja nekretninama koji pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika iz ovog područja.

Želja nam je privući vašu pažnju i uz pomoć stručnjaka iz područja u vezi s poslovanjem nekretninama, na zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove, što vam sve može pomoći da poslujete kvalitetnije i profitabilnije.

S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o gradnji, Zakonu o prostornom uređenju te planovima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u sljedećoj godini, provedbom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, aktualnostima u oporezivanju nekretnina, određivanju pomorskog dobra, pravnim okvirom obavljanja djelatnosti posrednika u prometu nekretnina u EU, nadzorom nad posrednicima u prometu nekretnina, zaštitom osobnih podataka. Kao i uvijek, sudionici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza, a gost iz Poljske predstavit će trendove na tržištu nekretnina u Poljskoj.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer vjerujemo da je izbor tema i predavača atraktivan te da ćete za vrijeme Foruma steći dodatna znanja koja ćete moći primijeniti u svom poslovanju.

PRIJAVA I KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 28. FORUMU iznosi 380,00 kuna za posrednike koji su upisani u Registar posrednika, a za ostale 700,00 kn po osobi, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova, ručak i kavu u pauzi predavanja.

Upute za uplatu kotizacije za 28. Forum poslovanja nekretninama:

PLATITELJ:

PRIMATELJ:

NAZIV PODUZEĆA / IME I PREZIME

ADRESA

OIB

 

 

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

ROOSEVELTOV TRG 2

10000 ZAGREB

IBAN PRIMATELJA: HR1423400091100241295

MODEL: HR00*

POZIV NA BROJ: 2493730-33-20172*

OPIS PLAĆANJA: 28. Forum*

* Molimo obavezno navesti prilikom uplate

 

Račun za plaćenu kotizaciju biti će Vam dostavljen u najkraćem mogućem roku nakon završetka Foruma.

Prijaviti se možete isključivo putem „online“ prijavnog obrasca najkasnije do 15.11.2017. u 12 sati.