Vrijeme održavanja: 05.05.2017. - 06.05.2017.

Objavljeno: 12. 04. 2017. , Ažurirano: 06. 05. 2017.

Proljetni, 27. Forum poslovanja nekretninama, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se 5. i 6. svibnja u novouređenom i modernom Valamar Isabella Hotelu 4*, na otoku Svetom Nikoli kod Poreča.

Uvodnim govorom Forum će otvoriti potpredsjednik HGK za turizam, trgovinu i financije Josip Zaher, nakon čega će se održavati prigodna predavanja i okrugli stol. Forum je središnje događanje industrije poslovanja nekretninama, koje pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji.

Svrha je organizacije Foruma edukacija članica Komore i svih institucija i stručnjaka uključenih u područje poslovanja nekretninama te informiranje o novostima u važećoj zakonskoj regulativi.

Želja nam je privući pozornost i, uz pomoć stručnjaka iz područja u vezi s posredovanjem nekretninama, zanimljivim predavanjima predstaviti najnovije trendove, što bi moglo biti od pomoći u kvalitetnijem i profitabilnijem poslovanju.

S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o gradnji, Zakonu o prostornom uređenju, Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, aktualnostima u vezi s PDV-om i porezom na promet nekretnina te s provedbom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina u praksi. Kao i uvijek, sudionici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza.

Radimo u izazovnom okruženju i svima nam je cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja u vezi s ovom strukom te je zato plan rada Foruma upravo i usredotočen na marketing, prodaju, oglašavanje, pregovaranje i upravljanje malom tvrtkom.

Vjerujemo da će predavanja vrhunskih stručnjaka koristi poslovanju onih kojima su namijenjena. Na rasporedu su i teme poput korištenja alata Google AdWordsa i društvenih mreža za optimizaciju oglašavanja, ali i o tehnikama fotografiranja nekretnina, kako bi oglasi bili što atraktivniji. Održat ćemo i okrugli stol na kojem će se raspravljati o rezultatima nedavno provedene ankete među posrednicima, uz iskustva iz svakodnevnog poslovanja posrednika.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer vjerujemo da je izbor tema i predavača atraktivan te da ćete tijekom Foruma steći dodatna znanja i vještine koje ćete moći primijeniti u svom poslovanju.

Program rada 27. Foruma

PRIJAVA I KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 27. Forumu iznosi iznosi 1.000 kuna za prvog sudionika, 800 kuna za svakog sljedećeg sudionika iz iste tvrtke, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova, večeru i kavu u pauzama predavanja.

Upute za uplatu kotizacije za 27. Forum poslovanja nekretninama:

 

Račun za plaćenu kotizaciju bit će dostavljen u najkraćem mogućem roku nakon završetka Foruma. 
Prijaviti se možete isključivo putem online obrasca pri dnu ove stranice, najkasnije do 28. travnja.

PARKING

Parkirajte na Žatiki (Karla Huguesa 20, Poreč 52440), na samom ulazu u Poreč. Dolazak je iz smjera Rijeke / Pazina, odakle će većina dolaziti.
GPS koordinate parkinga:
širina: 45° 13’ 27.45’’ N (45.221513888888886N)  dužina: 13° 36’ 27.42’’ E (13.607616666666667E)
Na parkiralištu se nalazi Valamarova recepcija te će njihovi djelatnici organizirati transfer do pristaništa.
Transferi se obavljaju kombijima za osam osoba, a vožnja do pristaništa traje oko tri minute.

Upute za dolazak na parkiralište Žatika

Vozni red broda

SMJEŠTAJ

Za sudionike 27. Foruma poslovanja nekretninama hotel Valamar Isabella Resort u Poreču odobrio je promotivne cijene smještaja. Rezervaciju smještaja svaki sudionik samostalno obavlja putem priloženog obrasca za smještaj. Napominjemo da je rezervirati sobe po promotivnim cijenama potrebno najkasnije do 24. travnja, na e-adresu hgk@valamar.com.