26. Osječki proljetni sajam – poziv zainteresiranim tvrtkama

Vrijeme održavanja: 01.03.2019. - 03.03.2019.   /   Rok prijave: 27.01.2019.

U skladu s planom promocije gospodarstva u RH, ŽK Osijek organizira nastup hrvatskih tvrtki na 26. Osječkom proljetnom sajmu od 1. do 3. ožujka, na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku. 

Pozivamo tvrtke koje su zainteresirane za izlaganje na zajedničkom prostoru na Sajmu da popune anketni obrazac u nastavku teksta. S koliko će udjela HGK sufinancirati izlaganje, bit će poznato nakon prikupljanja i obrade prijava zainteresiranih tvrtki.

Sajamska priredba programski obuhvaća proizvodnju sjemenskog i sadnog materijala, ratarstvo, povrtlarstvo, ekološku poljoprivredu, hortikulturu, voćarstvo, šumarstvo, strojeve i opremu za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, opremu za pčelarstvo, kemiju u poljoprivredi, prehrambene proizvode, trgovinu, obrtništvo i ostalo. Uz predstavljanje roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika i OPG-ova, Sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih skupina, tematskih asocijacija i udruga.

Opširnije o Sajmu možete pronaći na stranici www.os-sajam.hr.

Rok za ispunjavanje ankete jest 27. siječnja do 15 sati, a kontakt-osoba u ŽK Osijek jest Jelena Radić kojoj se možete obratiti na broj telefona 031/223 821 ili e-adresu jradic@hgk.hr.

Kontakti

  • Jelena Radić Viša stručna referentica Tel: +385 31 223 821 Email: jradic@hgk.hr