Vrijeme održavanja: 23.11.2016.

Objavljeno: 03. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Udruženje poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore održat će jesenski 26. Forum poslovanja nekretninama u srijedu, 23. studenoga, u hotelu The Westin u Zagrebu.

Svrha je organizacije Foruma edukacija članica Komore i svih institucija i stručnjaka uključenih u područje poslovanja nekretninama, odnosno obavještavanje o novinama u važećoj zakonskoj regulativi. Riječ je o središnjem događanju industrije poslovanja nekretninama koji pridonosi razvoju i boljoj poziciji struke na tržištu Republike Hrvatske i u regiji te povećanju znanja svih sudionika s ovog područja.

Stručnim programom Foruma, namjera nam je struku upoznati s postupkom stjecanja prava vlasništva nekretnina za strane pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj, provedbom postupka nadzora nad posrednicima u prometu nekretnina, s posebnim osvrtom na broj provedenih kontrola nad agencijama koje rade u sivoj zoni, postupkom sufinanciranja projekata energetske obnove, primjenom Zakona o građenju i postupkom ishođenja dozvola te postupkom upisa etažnog vlasništva u zemljišne knjige. Predstavit ćemo tržište nekretnina u Njemačkoj i prikazati rad Udruženja poslovanja nekretninama.

I ove će godine na Forumu predstavnici Financijskog inspektorata Ministarstva financija održati predavanje o obvezama posrednika u prometu nekretnina, na temelju Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma. Svi sudionici Foruma dobit će potvrdu da su odslušali predavanje, što će služiti kao dokaz da su obavili zakonsku obvezu godišnjega stručnog osposobljavanja i izobrazbe u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma.

Vjerujemo da će izbor tema i predavača privući vašu pozornost i potaknuti vas da aktivnim uključivanjem u rad Foruma pridonesete razvoju ove grane gospodarstva.

 

Prijava i kotizacija

Visina kotizacije na 26. Forumu iznosi 370 kuna po osobi, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova i ručak tijekom stanke.

Upute za uplatu kotizacije:

PLATITELJ:                                                 PRIMATELJ:

NAZIV TVRTKE                                    HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

IME I PREZIME                                           ROOSEVELTOV TRG 2

ADRESA                                                      10 000 ZAGREB

OIB                                                                MODEL: HR00*

                                                                     POZIV NA BROJ: 2493730-33-20162*

                                                                     OPIS PLAĆANJA: 26. Forum*

                                                                    * Molimo obavezno navesti prilikom uplate

        

Račun za plaćenu kotizaciju dostavit će vam se u najkraćem mogućem roku nakon završetka Foruma.

Prijaviti se možete isključivo online obrascem, najkasnije do 17. studenoga.

Smještaj

Za sudionike, hotel The Westin u Zagrebu odobrio je promotivne cijene smještaja. Rezervaciju smještaja svaki sudionik samostalno obavlja putem priloženog rezervacijskog obrasca. Napominjemo da je sobu po promotivnoj cijeni potrebno rezervirati najkasnije do 15. studenoga na e-adresu reservations@westinzagreb.com.