Izvor: Pixabay

16. Međunarodni festival vina Interfest 2019


Objavljeno: 16. 04. 2019. , Ažurirano: 16. 04. 2019.


HGK – Komora Zagreb poziva sve hrvatske tvrtke zainteresirane za nastup na 16. Međunarodnom sajmu vina Interfest 2019. koji će se održavati od 13. do 15. lipnja u Novom Sadu u Srbiji, da ispune anketni upitnik o interesu za izlaganje. Interfest je sajam koji okuplja proizvođače vina, turističke organizacije i sve one koji se bave proizvodnjom, distribucijom i promocijom vina, uz sudjelovanje brojnih izlagača iz Srbije, Crne Gore i niza europskih zemalja.

HGK će sufinancirati nastup tvrtki članica na zajedničkom štandu, a konačna visina sufinanciranja bit će poznata nakon obrade prikupljenih anketa. Svaki izlagač snosi troškove transporta vlastitih izložaka i promotivnih materijala te troškove putovanja i smještaja svojih predstavnika na ovoj manifestaciji.

Na temelju broja prijavljenih sudionika bit će donesena odluka o visini potpore za sajam te ispostavljena ponuda za sudjelovanje. Ako se uplata po ponudi ne obavi do zadanog roka, to će se smatrati odustajanjem od nastupa.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u HGK – Komori Zagreb, Odsjek za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo, na adresi Draškovićeva 45, Zagreb; kontakt-osoba: Biserka Šafran Fuchs, tel.: 01/4606 777.

Zainteresirani izlagači popunjeni anketni upitnik trebaju dostaviti najkasnije do 24. travnja na e-adresu: bsafran@hgk.hr ili telefaksom na broj 01/4606 803.