Objavljeno: 21. 04. 2022. , Ažurirano: 15. 05. 2022.


Konferencija će se održati od 23. do 25. svibnja u hotelu Ambasador u Opatiji

Ove godine na Konferenciji poseban će naglasak biti na najčešćim nesukladnostima koje se utvrde pri službenim kontrolama i kako ih izbjeći. Pod posebnim naglaskom bit će ambalaža, odnosno materijali u dodiru s hranom, a govorit ćemo i o mikotoksinima i PAH-ovima u mesnim proizvodima, kulturi sigurnosti hrane, označavanju, zaštiti hrane i drugim zanimljivim temama.

Cijeli program Konferencije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Konferencija se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. 

Prijava sudjelovanja na Konferenciji

Za sudjelovanje na Konferenciji možete se prijaviti obrascem u nastavku teksta. 

Nakon uspješne prijave HGK će vam poslati predračun na e-adresu koju ste naveli u prijavnom obrascu u polju "E-mail tvrtke/obrta/institucije".

Vaša prijava postaje valjana po uplati iznosa sa predračuna. 

Potvrdu o uplati kotizacije (skenirana kopija virmana ili potvrda o uplati putem internet bankarstva) dostavite Sektoru za poljoprivredu i turizam HGK na e-mail: poljoprivreda@hgk.hr.

Cijena pune kotizacije iznosi 790 kuna, a informacije o ostvarivanju popusta na cijenu kotizacije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Konferencija će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji. Upute za rezervaciju smještaja nalaze se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Ako ste zainteresirani za promociju svoje tvrtke tijekom Konferencije, mogućnosti za takvu promociju možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti, veselimo se vašem dolasku!