Objavljeno: 13. 09. 2021. , Ažurirano: 03. 10. 2021.


U organizaciji Sektora za poljoprivredu i turizam HGK, 14. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane će se održati od 11. do 13. listopada, u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji

Ove će godine na Konferenciji poseban naglasak biti na novostima u propisima o sigurnosti hrane u razdoblju od naše zadnje Konferencije. Poseban će fokus biti na poslovanju prehrambene industrije tijekom pandemije, a govorit ćemo i o održivom poslovanju i zaštiti okoliša, etilen-oksidu, proizvodima baziranim isključivo na biljkama, novim pristupu sigurnosti hrane u SAD-u i EU to o drugim zanimljivim temama. Cjelovit program Konferencije možete pronaći u pratećim dokumentima.

Konferencija se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva. 

Epidemiološke mjere


Da bi se Konferencija mogla održati u zadovoljavajućem obliku kao i svih ovih godina, prema zadnjoj Odluci Stožera civilne zaštite RH i preporukama HZJZ-a, na svim aktivnostima Konferencije mogu sudjelovati isključivo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.

Svi oni koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu mogu od 12.10.2021. sudjelovati na Konferenciji ako pristupe testiranju koje će biti organizirano 12.10.2021. ujutro prije početka radnog dijela Konferencije. Testiranje će obavljati  djelatnici NZJZ PGŽ u hotelu brzim antigenskim testom po cijeni od 40,00 kn. Osobama koje budu imale negativan nalaz brzog antigenskog testa odmah će se izdavati COVID potvrde i moći će sudjelovati na Konferenciji. Svi sudionici koji prilikom prijave naznače da nemaju COVID potvrdu bit će obaviješteni o vremenu, mjestu  i načinu provođenja testiranja i putem E maila. 

Prijava sudjelovanja na Konferenciji


Sudionici/e se za sudjelovanje na Konferenciji prijavljuju obrascem u nastavku teksta.

Vaša prijava postaje valjana:

  1. po uplati iznosa sa predračuna,
  2. ako su sudionici Konferencije valjano registrirani na platformi digitalnakomora.hr.

NAPOMENA: Sudionici Konferencije ne moraju se sami registrirati na platformi digitalnakomora.hr. Ako već niste valjano registrirani na platformi digitalnakomora.hr, djelatnici HGK će temeljem podataka iz prijavnog obrasca izvršiti vašu registraciju. Pri tom procesu registracije pojedini sudionoci mogu zaprimiti verifikacijski link. Ako dobijete verifikacijski link nužno je kliknuti na njega. Verifikacijski link će te dobiti sa e-mail adrese noreplay@hgk.hr. 

Po završetku vaše prijave, HGK će vam poslati PREDRAČUN na e-adresu koju ste naveli o prijavnom obrascu u polje E-mail tvrtke/obrta/institucije:* 

Potvrdu o uplati kotizacije (skeniranu kopiju virmana ili potvrdu o uplati Internetom) dostavite Sektoru za poljoprivredu i turizam HGK na E-mail: poljoprivreda@hgk.hr

Cijena pune kotizacije jest 790,00 kuna po sudioniku, a informacije o ostvarivanju popusta na cijenu kotizacije možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici. 

Kao i dosadašnjih godina, Konferencija će se održati u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Upute za rezervaciju smještaja nalaze se u pratećim dokumentima. 

Ako ste zainteresirani za promociju svoje tvrtke tijekom Konferencije, u pratećim se dokumentima nalaze opisane mogućnosti.

Nadamo se da ćete nam se i ove godine pridružiti te se veselimo vašem dolasku!