Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned

Gospodarski susreti u zemlji i inozemstvu

Županijska komora Split, kao i Hrvatska gospodarska komora u cjelini, poseban naglasak u svojim aktivnostima stavlja na povećanje uključivanja domaćeg gospodarstva u međunarodnu razmjenu roba i usluga. Putem razgranate međunarodne komorske mreže, te u suradnji s inozemnim regionalnim gospodarskim komorama, svojim članicama olakšava pristup svjetskom trištu pružanjem pravodobnih i kvalitetnih informacija, pronalaženjem potencijalnih partnera te njihovim povezivanjem.

ŽK Split organizira poslovne delegacije (gospodarske susrete) i predstavljanje županijskog gospodarstva u inozemstvu, u pravilu s komorama zemlje domaćina i/ili u suradnji s veleposlanstvima Republike Hrvatske.

Također, Županijska komora Split prihvaća brojna gospodarska izaslanstva, kako iz drugih krajeva Hrvatske tako i iz inozemstva, te organizira poslovne razgovore sa svojim članicama.

Cilj je ovih susreta razmjena poslovnih informacija, povezivanje potencijalnih trgovinskih partnera i njihovo dogovaranje konkretnih poslova.