3. sjednica Strukovne grupacije putničkih agencija Šibensko-kninske županije

HGK / ŽK Šibenik
Predstavnici putničkih agencija Šibensko-kninske županije na sastanku u ŽK Šibenik
Vrijeme održavanja: 07.09.2017.
U ponedjeljak, 7. rujna, u 10 sati u Županijskoj komori Šibenik održat će se 3. sjednica Strukovne grupacije putničkih agencija Šibensko-kninske županije.

Sjednica će započeti pregledom ostvarenih turističkih rezultata u 2017. godini, s osvrtom na ostvarena noćenja i dolaske turista koji su boravili u Šibensko-kninskoj županiji, prema podacima Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Putničke agencije će na sjednici u suradnji sa Županijskom komorom Šibenik i Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije predložiti plan promocije i sudjelovanje na B2B radionicama te predložiti sadržaje i ponudu selektivnog oblika turizma županije u programima putničkih agencija koji će se predstaviti na konferenciji putničkih agencija Šibensko-kninske županije koja će biti organizirana u narednom razdoblju u organizaciji ŽK Šibenik.

Povezano s definiranjem potencijalnih projekata EU, na sjednici će nazočne putničke agencije predložiti teme i mogućnosti koje žele ostvariti putem programa EU.

Na sjednici će se razmotriti i Nacrt Prijedloga novog Zakona o pružanju usluga u turizmu te novi uvjeti dolaska gostiju u NP Plitvička jezera, u skladu s najavama za narednu 2018. godinu.

U pratećim dokumentima nalazi se poziv i prijavnica za sjednicu.

Kontakti

  • Županijska komora Šibenik Adresa: fra Jerolima Milete 31 22000 Šibenik Email: hgksi@hgk.hr Tel: +385 22 311600 Fax: +385 22 311610 predsjednik: Ivan Soža direktorica: Magda Lakoš-Mioč
  • Ines Ljubica Poslovna tajnica Strukovne grupacije Tel: +385 22 311608 Email: iljubica@hgk.hr

Organizatori

Županijska komora Šibenik Tel.: 022/311608 E-mail: iskaro@hgk.hr