Gradonačelnik Križevaca sastao se s križevačkim poduzetnicima

www.krizevci.hr

Predsjednik ŽK Koprivnica Mirko Habijanec sudjelovao je 27. rujna na sastanku križevačkih poduzetnika s gradonačelnikom Križevaca Mariom Rajnom.

Gradonačelnik je istaknuo kako je motiv ovog, a i svih budućih sastanaka koji će se održavati, razmjena ideja kako bi lokalna samouprava postala učinkoviti servis svim obrtnicima i poduzetnicima, s obzirom na to da su upravo oni ti koji velikim dijelom i pune gradski proračun.

Poduzetnici su gradonačelniku naveli probleme na koje trenutno nailaze u svojem poslovanju, naglašavajući kako je ovo prvi put da su imali priliku na ovakav način reći svoje mišljenje i probleme lokalnoj vlasti, ocjenjujući to kao veliki pozitivni iskorak.

Gradonačelnik Rajn rekao je da mogu očekivati podršku Grada koju im on može pružiti u okviru svog djelovanja te bolju potporu Križevačkog poduzetničkog centra, čijom potporom dosad nisu bili u potpunosti zadovoljni. I ovoga se puta pokazalo kako je potrebno raditi na ažuriranju baze podataka križevačkih obrtnika i poduzetnika te da će KPC u nadolazećem razdoblju trebati napraviti nove popise svih koji se bave nekom gospodarskom djelatnošću u gradu.

Kontakti

  • Županijska komora Koprivnica Adresa: Frankopanska 3 48000 Koprivnica Email: hgkkc@hgk.hr Tel: +385 48 674 560 Tel 1: +385 48 674 561 Fax: +385 48 674 570 predsjednik: Mirko Habijanec direktor: Krunoslav Vitelj
  • Krunoslav Vitelj Direktor Tel: +385 48 674 560 Email: kvitelj@hgk.hr